FILOSOFI

Vi brinner för plåtslageri som ett levande yrke, och verkar dagligen för dess betydelse.
Plåt ger oss plåtslagare oändliga möjligheter.
Ett plåttak får moderna hus att kännas supermoderna och sekelskiftesfastigheter att kännas äkta och tidstypiska.
Vi väljer våra leverantörer med omsorg. Kvalitet och trygghet går alltid före kvantitet och lågt pris.
När plåten tillverkas av järnmalm, kol och en tredjedel återvunnet stål, så fortsätter också livscykeln för materialet.

Skräddarsytt hantverk

Plåt ger oss plåtslagare oändliga möjligheter. Ett plåttak får moderna hus att kännas supermoderna och sekelskiftesfastigheter att kännas äkta och tidstypiska. Med oss får du inga masstillverkade plåtdelar, vi tillverkar alltid alla delar själva och utgår från plan plåt på rulle.
Skorstenen sitter mellan öronen
Våra skickliga plåtslagare konstruerar din skorsten genom mått och bedömningar, sedan tillverkar de den utifrån en plan plåt i vår verkstad, för att slutligen färdigställa den på plats på ditt tak. Vi köper aldrig något färdigt. Detsamma gäller allt från hela tak till ventilationstrummor, kyrktuppar och fönsterbleck. Unika för varje byggprojekt.

Kvalitet som ger trygghet

Vi väljer våra leverantörer med omsorg. Kvalitet och trygghet går alltid före kvantitet och lågt pris. Helst svenskproducerad plåt så långt det är möjligt.
Som samarbetspartner till oss kan du känna dig trygg med vår dokumenterade kompetens. Vi följer högt ställda säkerhetskrav och har de certifikat och intyg som krävs för ett professionellt samarbete med dig och ditt företag.

Hållbarhet i plåtslageriet

När plåten tillverkas av järnmalm, kol och en tredjedel återvunnet stål, så fortsätter också livscykeln för materialet. När gamla plåttak byts ut, används plåtmaterialet till 100% i tillverkningen av ny plåt. På verkstaden sorterar och återvinner vi alla restprodukter.
Hör av er, vi räknar gärna på ert projekt! Vi tar det från planering till färdigt resultat.
Cookie Consent with Real Cookie Banner